ESRI Romania vă invită să participati la seminarul: Soluții GeoSpatiale pentru promovarea Turismului Montan, susținut de Anca Paula Mursa și Andreea Calugaru, în data de 24 septembrie, la Bușteni, în cadrul unei noi ediții a Taberei de IT.

Participând la seminar, vei învăța cum să creezi o bază de date geospațială la nivelul stațiunii Bușteni, cum să utilizezi aceste date în realizarea unei hărți Web și cum să dezvolți aplicații Web care să expună aceste hărți, precum și o serie de analize geospațiale care să ghideze vizitatorii în zonă, să promoveze turismul sau de ce nu, să ofere un instrument eficient pentru administrațiile locale.

Vei descoperi astfel de ce Sistemele Informatice Geografice (GIS) devin esențiale în înțelegerea a ceea ce se întâmplă și a ceea ce se va întâmpla în spațiul geografic. Odată ce am înțeles cum putem gestiona spațiul geografic, putem acționa. Această nouă abordare de management al spațiului geografic transformă modul în care ne desfasuram activitatea de zi cu zi.

Și pentru că teoria trebuie îmbinată întotdeauna cu practica si IT-ul cu FUN-ul, vei învăța totul despre drone și despre utilizarea acestora în colectarea și prelucrarea de imagini din teren, mai mult decât atât, sub îndrumarea coordonatorilor, vei instala și utiliza aplicații mobile pentru ArcGIS disponibile gratuit (Collector for ArcGIS, Survey 123 for ArcGIS) pentru colectarea de date din teren, urmand ca acestea sa fie integrate în aplicația Web realizată în cadrul atelierului.

Traineri: Anca Paula Mursa și Andreea Calugaru- ESRI Romania