Traineri

Trainerii care vor susține workshopurile

Mihaela Gorodcov

ibusiness.com.ro

General Director iBusiness

Prezentare:
  • Tehnologia si noi;
  • Comunicam sau doar trimitem/primim mesaje?
  • Omul modern: ce a pierdut, ce a cistigat?
  • Exista un postmodernism tehnologic?
  • Amintiri din viitor;
  • Ce urmeaza?

Paula Mursa

ESRI România

Prezentare:

Paula, specialist GIS in cadrul Esri Romania, va prezenta in cadrul atelierului modul in care puteti transforma o drona intr-un instrument GIS pentru a creste productivitatea intr-o organizatie si utilizarea aplicatiilor mobile pentru culegerea datelor din teren.

Andreea Calugaru

ESRI România

Prezentare:

Andreea este Analist GIS in cadrul Esri Romania, iar in timpul liber, impatimita a tehnologiilor de modelare procedurala 3D si de realitate augmentata. In cadrul atelierului, va prezenta cateva demonstratii practice cu privire la utilizarea tehnologiilor geospatiale si crearea de aplicatii mobile pe baza acestora.

Cristian Pațachia

Orange România

Prezentare:

Manager cu peste 15 ani de experiență în industria telecom, expertiza lui Cristian Pațachia acoperă un spectru larg de tehnologii, dezvoltarea afacerilor şi managementul inovației.

Dragoş Mutaşcu

Orange România

Prezentare:

Împătimit al inovațiilor şi susținător al antreprenoriatului, cunoaşte procesul de inovație atât din perspectiva intraprenoriatului cât şi din cea a antreprenoriatului. Dragoş va împărtăşi din experiența dobandită ca Innovation engineer în industria telecom şi ca fondator de start-up.

Emanuel Gogâlnic

Swiss Webacademy

Prezentare:

Realitate augmentata (AR) este un concept ce presupune imbunatatirea (augmentarea) perceptiei unui observator asupra mediului inconjurator, prin suplimentarea acestuia cu diverse elemente ce imbunatatesc procesul cognitiv.

Bogdan Luca

Swiss Webacademy

Prezentare:

Realitate augmentata (AR) este un concept ce presupune imbunatatirea (augmentarea) perceptiei unui observator asupra mediului inconjurator, prin suplimentarea acestuia cu diverse elemente ce imbunatatesc procesul cognitiv.

Prezentare:

Psiholog, psihoterapeut in metoda Psihoterapiei Pozitive si Transculturale, BasicTrainer in Psihoterapie Pozitiva certificat de WAPP (World Association for Positive Psychotherapy),avand competente in psihodrama, hipnoterapie si terapii psihanalitice.

Eduard Bodor

Schneider Electric

Prezentare:

Eduard activeaza in prezent ca Solution Architect intr-un rol regional in cadrul Schneider Electric, fiind specializat in infrastructuri pentru centre de date. Este certificat ATS (Accredited Tier Specialist) de Uptime Institute din anul 2012.
Pornind de la un hobby, in ultimii 9 ani a studiat psihologia, in prezent avand competente in phihologie clinica si hipnoterapie, este in formare ca psihoterapeut in Psihoterapie pozitiva (membru al WAPP – World Association for Positive Psychoterapy) si Terapii cognitiv comportamentale.

Lucian Popovici

DB Global Technology

Prezentare:

Cu o experienta de peste 15 ani in industria IT, Lucian a acoperit roluri diverse precum developer, arhitect, project manager si development manager.
A lucrat in companii mari si start-up-uri, atat in Romania cat si in strainatate, pe proiecte cu tehnologii variate (Java, Erlang, Android, iOS, Oracle, MongoDB, Cassandra).
In prezent, Lucian este Lead Software Development Manager in DB Global Technology, conducand mai multe echipe de developeri in cadrul departamentului PW&CC (Private, Wealth & Commercial Clients).

Radu Bacanu

DB Global Technology

Prezentare:

Cu o experienta de 3 ani in HR, Radu a lucrat atat in organizatii non-guvernamentale, cat si in companii multinationale. Absolvent al Facultatii de Psihologie, a organizat si sustinut training-uri de soft skills si activitati de teambuilding pentru mai multe organizatii studentesti din tara, inclusiv in Timisoara, Iasi, Bucuresti si Cluj. De la 19 ani lucreaza in recrutare de IT, iar in prezent ocupa rolul de Talent Acquisition Specialist in echipa DB Global Technology din Bucuresti. Este pasionat de psihologie organizationala si se implica in continuare in proiecte care implica formarea profesionala a studentilor si tinerilor absolventi din toata tara, fiind interesat de mentalitati, contexte de business si modul in care tinerii se dezvolta si cresc profesional.

Andrei Mihaescu

DB Global Technology

Prezentare:

Desi ca formare Andrei este inginer de retea, in ultimii ani a ocupat pozitii strans legate de domeniul IT, activand intai ca operations engineer, apoi ca si consultant pentru o companie franceza, iar de un an este software developer in DB Global Technology. “Sa programezi mi se pare cel mai tare lucru pe care il poti face. Iti dezvolta capacitatea de a gandi analitic, de a analiza probleme si de a crea solutii care vor putea fi folosite si imbunatatite de altii. De aceea am ales sa particip activ la procesul de educare digitala – toata lumea ar trebui sa aiba ocazia sa incerce sa programeze.”

Daniel Nistor

Info World

Prezentare:

CEO Info World

Absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti

MBA Open University

De peste 15 ani este CEO al Info World

Hobby: Muntele si fotografia

Eugenie Posdărăscu

Universitatea Hyperion

Prezentare:

Decan Facultatea de Stiinte Exacte si Ingineresti a Universitatii Hyperion

Daniel Gruia

Transgaz

Prezentare:

CIO Transgaz

Știe foarte multe despre câteva lucruri
Știe câte ceva despre multe lucruri
Nu știe nimic despre o infinitate de lucruri
Având o abordare holistică, cu o focalizare majoră pe clienții săi, Daniel caută și adesea obține coerență și impact semnificativ în organizații.
Cu o mare diversitate de experiențe în IT (dezvoltare, vânzări, analiză, BPM, BI, EA, management, strategie), într-o diversitate de medii culturale (firme private, ONG-uri, instituții publice, infrastructuri critice) și cu o diversitate de acreditări profesionale (Expert ITIL, MBA, Prince2, Management of Risk, Business Process Modelling and Notation), Daniel are o plăcere deosebită în a împărtăși și a primi cunoștințe și experiențe.