Traineri

Trainerii care vor susține workshopurile

Mihaela Gorodcov

ibusiness.com.ro

General Director iBusiness

Prezentare:
  • Tehnologia si noi;
  • Comunicam sau doar trimitem/primim mesaje?
  • Omul modern: ce a pierdut, ce a cistigat?
  • Exista un postmodernism tehnologic?
  • Amintiri din viitor;
  • Ce urmeaza?

Paula Mursa

ESRI România

Prezentare:

Paula, specialist GIS in cadrul Esri Romania, va prezenta in cadrul atelierului modul in care puteti transforma o drona intr-un instrument GIS pentru a creste productivitatea intr-o organizatie si utilizarea aplicatiilor mobile pentru culegerea datelor din teren.

Andreea Calugaru

ESRI România

Prezentare:

Andreea este Analist GIS in cadrul Esri Romania, iar in timpul liber, impatimita a tehnologiilor de modelare procedurala 3D si de realitate augmentata. In cadrul atelierului, va prezenta cateva demonstratii practice cu privire la utilizarea tehnologiilor geospatiale si crearea de aplicatii mobile pe baza acestora.

Cristian Pațachia

Orange România

Prezentare:

Manager cu peste 15 ani de experiență în industria telecom, expertiza lui Cristian Pațachia acoperă un spectru larg de tehnologii, dezvoltarea afacerilor şi managementul inovației.

Dragoş Mutaşcu

Orange România

Prezentare:

Împătimit al inovațiilor şi susținător al antreprenoriatului, cunoaşte procesul de inovație atât din perspectiva intraprenoriatului cât şi din cea a antreprenoriatului. Dragoş va împărtăşi din experiența dobandită ca Innovation engineer în industria telecom şi ca fondator de start-up.

Prezentare:

Psiholog, psihoterapeut in metoda Psihoterapiei Pozitive si Transculturale, BasicTrainer in Psihoterapie Pozitiva certificat de WAPP (World Association for Positive Psychotherapy),avand competente in psihodrama, hipnoterapie si terapii psihanalitice.

Eduard Bodor

Schneider Electric

Prezentare:

Eduard activeaza in prezent ca Solution Architect intr-un rol regional in cadrul Schneider Electric, fiind specializat in infrastructuri pentru centre de date. Este certificat ATS (Accredited Tier Specialist) de Uptime Institute din anul 2012.
Pornind de la un hobby, in ultimii 9 ani a studiat psihologia, in prezent avand competente in phihologie clinica si hipnoterapie, este in formare ca psihoterapeut in Psihoterapie pozitiva (membru al WAPP – World Association for Positive Psychoterapy) si Terapii cognitiv comportamentale.