Programul evenimentului

Ajungem la Constanța (ne cazăm) și ne cunoaștem. Se numește în limbaj de team-building, ice-breaking, adică să spargem gheața între noi, să ne simțim bine și să ne distrăm puțin. Jocuri, activități de grup distractive, atelier de dezvoltare personală prin teatru care să ne pună în contact și să ne ajute să ne cunoaștem reciproc.

Vom lua micul dejun și ne vom bea cafeaua de dimineață pentru a avea energie suficientă pentru cele două workshop-uri dedicate celor mai noi tehnologii precum:

  • IoT și viața noastră inteligentă;
  • Cât de sigur crezi că ești în lumea digitală?

Continuăm cu un excelent program complementar cu tema: Știi să comunici? Să iei decizii? Să negociezi? Să-ți gestionezi optim timpul ? – Un atelier prin intermediul căruia participanții vor interacționa cu o echipă de specialiști care ii vor introduce în știința și arta comunicării, putând astfel să-și dezvolte abilitățile de comunicare prin intermediul unor exercitii practice si distractive.

După prânz vom avea activități de relaxare și distracție pe plajă, după care cină și fun!

Vom începe ziua cu un fel de “hands-on-lab” de inițiere în utilizarea tehnologiilor de realitate virtuală şi de a dezvolta spiritul de echipă la nivelul acestora, într-un cadrul informal, colaborativ şi competitiv, vom face modelare 3D (3DS Max / Blender) – modelare organică / bazată pe fotografii şi informaţii tematice, modelare 2D (GIMP), tehnici de iluminare şi textură a obiectelor, animarea artefactelor, redare 3D. Totodată, cu această ocazie, participanţii vor avea ocazia să experimenteze tehnologiile de realitate virtuală multimodale existente în cadrul laboratorului CeRVA, cum ar fi interacţiune cu retur haptic, sisteme de redare stereoscopică activă, sistem Kinect sau Motion Capture de urmărire a utilizatorului.

Vom continua cu dezvoltarea abilităților de business și vom asista la o lecție despre IT si antreprenoriat, cu siguranță fiecare dintre noi iși dorește să-și deschidă propria afacere, vom vedea și cum.

După prânz vom avea activități de relaxare și distracție pe plajă, după care cină, networking și fun!

Tema diminetii: Mobilitatea și ecosistemul de aplicații, in contextul unei lumi globale aflate într-un proces continuu de digitalizare si provocările acestei transformări care au determinat practic un nou mod de viață. Vom imbina utilul cu plăcutul, vom descoperi aplicații mobile interactive prin intermediul cărora ne vom testa, într-un mod distractiv, abilităţile digitale.

Vom continua cu programul complementar: Cariera “powered” by IT: job – carieră – vocație, traseul tău profesional se construieste chiar de pe băncile facultății. Sunt abilitățile tehnice suficiente în IT? Ce alte aptitudini trebuie să dezvolți pentru a-ți face o carieră in IT? Cum poți acumula experiența necesării angajării în domeniu? Ne vor da răspunsul profesioniști cu greutate în industria IT, care au devenit adevărate autorități în domeniul lor.

După prânz vom avea activități de relaxare și distracție pe plajă, după care cină și petrecerea de final!

Avem festivitate! Diplome de absolvire, premii și… cu tristețe plecăm acasă! Vom lua masa de prânz si vom pleca spre casă cu un plus de cunoștințe acumulate, cu prieteni noi și mult mai încrezători în forțele proprii.